Today is his birthday.

                  

          Happy birthday to you,happy birthday to you,happy birthday to NO,happy birthday to you..Great that i'm able to sing you a birthday song this way without the embarrasing sound of my voice.hehe.=D

             On 16 September 1984,a star was born.ceyh2,dah macam bed time story pulak ;D .Today is 'his' birthday..To him,i would love to wish you a very happy birthday.This little post might be nothing to you,but incase you are reading this,i'll be glad =D.I have no present to give,no card to send,no well wishes,cuma entri sebagai tanda ingatan sahaja..=)

               Have tons of fun on your special day brother =).Semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki and the most important thing is ,semoga berjaya dunia dan akhirat =).i will always pray for you success. you are just talented NO =D . May you have a happy and joyful life ahead.InsyaAllah =).And yea,stay the same too okay.hehe.Selamat Hari Jadi yang ke 27,twenty seven is just a number,who cares about it.haha =D.Do take care bro. =)



                  

           see,see,see,dia sangat sweet =)          


 Happy Birthday =)

7 comments:

Anonymous said...

nazim othman.artis bru kew?xpna nmpk pun.hehe

alya said...

singah sini..post sblum ni pun ade psl dia,,waa,minat btul nie.hihi =P

~SiGaDis` said...

i know himmm.hehe.die ni comel jgk.jambu je.huhu

Auni ^^ said...

okay, aku terjeles. fine.

kina_ackles said...

anonymous=xdelar baru man =).xpenah nampak??isyh2 kesiannya.haha

alya= :)

sigadis=comel kan??hehe.bukan jambu la tp macho.hehe

auni=pun boleh jgk.haha =D

gadis bunga said...

sape nazim othman ?
ta penah nampak pun kat tv ?

kina_ackles said...

gadis bunga=tak kenal jugak ke??hurm,one day kenal lar tu =)btw,dia selalu je keluar tv =)