sooooo long

Assalamualaikum,

  
                      Hello readers,dah sebulan lebih aku tak update blog ni kan?Life has been so busy lately.Lepas aku buat entri sebelum ni,aku ada hari orietasi dekat UITM selama seminggu.The suckiest orientation day ever. Aku ingat aku tak mampu nak bertahan lama dekat UiTM tapi alhamdulillah,lepas orientasi tu aku dapat kenal dengan classmate yang for me gila best dan sporting nak mati..But why It takes a couple seconds to say Hello, but forever to say Goodbye?

         
                      Lepas 3 minggu aku dekat Uitm,aku dapat call dari MARA..Aku dapat scholarship mara untuk 'pre russian engineering students program'..Aku masa jawab call tu dah la tengah tidur,memang macam what the hell,why so sudden?.haha.Sekarang ni aku dah seminggu dekat rumah dan hari Ahad ni nak kena daftar dekat Unikl Miat.EH dah seminggu kau kat rumah tapi asal baru nak update??hikhik(gelak macam mintak penyepak sangat,haha) aku tengah busy nak habiskan cerita Boys Over Flower dengan Hanakimi.
Semua salah roomate aku,sebab dorg la aku mula layan cerita korea ni.Sekarang aku dah tau dah apa maksud saranghye semua tu.haha -_-.

                     Aku tak suka UiTM Jengka,sebab dalam hutan kot dan bandar Jengka agak ketinggalan,chow kit is far better.Tapi aku bersyukur dapat kenal dengan classmate yang baik punyaaaa.aaahha semputtt.haha. Masa minggu terakhir aku dekat UiTM,kitorang celebrate ramai-ramai dekat bandar,terharu gila sbb semuanya dorg belanja.=D.Incase,korg terbaca ni,just wanna say that,i am really happy to have u as a friend.

                       Masa dekat Jengka,aku rasa macam terasing dari dunia luar macam dalam penjara,no papers no TVs..Aku memang tak update langsung dengan current news.serius rasa macam terfaktab sangat.Sedih gua tau tak sebab tak dapat tengok Nazim Othman dalam tv.haha..Im just glad to see his success.ceyh ceyh,menggedik jer.Sekian dulu,bila free aku akan update lagi.sekian,salam =).




1 comment:

Anonymous said...

best gle dpt russian..
taniah la yyeeaa =D
happy for u dik.=)