Nazim othman hantar love letter.

Assalamualaikum,


                      Nazim othman hantar surat cinta kat aku,jadi silalah cemburu.haha.ahh itu propaganda semata-mata, sekarang dah masuk zaman millenium,apa barang main surat-surat ni kan.Aku ingat lagi masa zaman aku tingkatan satu dulu,masa tu surat sangat famous kot,I mean 'testpad' sangat fofular dalam kalangan abg angkat,kakak angkat,adik angkat dah segala yang "berangkat-angkat" lah.kahkahkah.rindu gila zaman tu.Sudah dengan cerita surat-surat tu,sekarang kita berbalik kepada cerita NO.

                               Hari tu kan aku ada buat entri pasal Nazim Othman dekat sini..Kemudian selepas lebih seminggu entri tu dibuat aku dengan menggediknyewww,pergilah link kan entri tu kat dia punya facebook.Aku tak berharap pongg yang NO akan baca entri aku tu,yelarh dia kan busy.lagipun blog aku tak terkenal macam blog-blog orang lain.jadi aku tak pernah pun harap untuk dia singgah baca entri tu.tapi ,sekali dia post status yang sangat-sangat sweet gila.i mean it was like hell sweet..terharu,gembira,eksaited kot aku membaca status NO haritu.=D.


'Kina ackles razali' nama fb aku tu.mengedik gila nak nama matsaleh in the middle.haha.walaupun ada nama bloggers lain,tapi aku tetap eksaited berguling-guling haritu.haha.argh,terover.

 

Yang ni personal status dekat dia punya facebook sendiri. 
"im gonna support u my whole life" arhh,sweet gila aku.hahah.
syok sendiri.




                         Kalian,kalian belilah majalah CLEO keluaran April ni..sebab Nazim Othman tercalon untuk "Most Eligible Bachelor 2011".dan dan,silalah vote dekat sini yea.Do vote for number 8 okay,ni nombor ekor toto terbaik kot..harharhar..kalau korang vote ,Nazim Othman belanja aiskrim malaysia satu sorang.tapi kalau tak dapat ,jangan marah.haha.Aku dah vote untuk dia guna semua email family aku.Undian secara pukal larh maksudnya.kahkahkahak. Dan tadi aku tergedik buat kali kedua dengan post comment dekat facebook NO.




mengediknyeewww larh kan.haha.I'm having Anwar Hadi infection. 
sowwyy,i mean sorry.-_-


                                                                                                                           Till then,assalamualaikum. :)


                               

11 comments:

athira tinted said...

waa...syoknya...
im happy for u kina..:)

melle amir said...

kalaulah FA semesra ini,hmmm. hahaa

kina_razali said...

athira=haha.thanks.=D

melle=aku hanya mampu gelak jer.hahah

IMANSHAH said...

wah saya suka gak NO..tapi norlaila Osman hahaha jangan marah

Amy said...

amboi mmg peminat setia nazim neyh ek...=)

WanFadhilah said...

marah tak kalau sya tnya sapa Nazim Othman nih?? huhu.. seriusly sya tak tahu. dah lama gila tak tengok tv. huhu..

soffea said...

wah.. bestnye.,. peramah nye die.. artis cmni la bagus kan kina :)

kina_razali said...

imanshah=norlaila osman tu sape plak?haha

amy= :)

wanfadhilah=nazim othman ni pelakon.haha.tak marah pun =)

soffea=tak sombong kot dia ni.=)

umi_e said...

As salam... Thanks singgah kat blog umi-e :)

* Maaf... umi-e ketinggalan zaman... tak kenal Nazim Othman... Insyaallah will vote him dalam majalah CLEO tu ;)

marish sha said...

jeles nya :(

marish sha said...

jeles nya :(