Nazim othman =D

Assalamualaikum,



               Harini aku pegi OU,sebab Nazim Othman ada dekat situ jugak for 50 Most Eligible Bachelors.=).They really really need to change it to 'one and only eligible bachelor in Malaysia'.haha.because he's the only one yg aku notice paling macho,handsome,tough,cute and you-name-it..Event tu start pukul 2.00
- 5.00 pm..The saddest thing is aku tak sempat nak tengok NO 'catwalk' atas pentas..Sebab sebelum tu aku pergi tengok movie sampai 2.30,jadi tak sempat lar nak bagi sorakkan.hehe.

                       Bila dah sampai tu,semua bachelors dah ada dekat atas pentas for speed-date..nak tunggu game ni habis dekat sejam kott..jadi sementara tue,ktorg pun main larh candid2 gambar nazim othman ni.=D..
He's so sweet,murah gila dengan senyuman.=).photos tells you everything..


 speed-date,satu minit seorang.-_- 
tak jealous pun,60 saat jer kan.haha


 see,murah gila dengan senyuman =)





 "Wink if you see a CLEO Bachelor" apa barang wink2,
flying kiss lar.haha


the right one,paling comel. =D


                                           may i ask you for a phone number,please?.har har.

                        Lepas dah habis game tu,semua bachelors ni turun pentas..ouh sebelum tu,masa tengah tunggu2 game ni habis aku ada kenal dengan this girl,yanurshams,dia pun minat NO jugak.jadi ktorg pun ikut lar nazim ni dari belakang sebab nak tangkap gambar tapi tak jadi sebab dia pergi makan pulak, takkan nak pergi tangkap gambar masa dia tengah makan kan??.no manners tu.. jadi ktorg tunggu lar.demi NO,berapa lama pun,ktorg sanggup tunggu.haha.sorry la kepada fazrin asyman and little sisters sebab terpaksa menunggu dari pukul 2.30 sampai pukul 5.00..jasa korang dikenang.haha.lepas dia dah habis makan,ingat nak pergi dekat dia,sekali ada sekumpulan girls ni datang nak tangkap gambar dengan dia. pulak.aissyy.jadi ktorg pun tunggu je lar.orang kata,sabar tu separuh daripada iman,,jadi kami redha je tadi..hehe.

ini sangat cute.haha


                         Masa dia tengah tangkap-tangkap gambar tu,tiba2 dia terpandang dekat ktorg.. dia siap lambai-lambai wooo.. What NAZIM OTHMAN lambai2 kat ktorg??tak boleh tidur lar jawabnya malam ni..He noticed us bebeh.haha.lepas dah selesai tangkap gambar dengan peminat-peminat dia tadi,NO datang lar dekat ktorg. NO yg datang dekat ktorg okay,bukan ktorg yg pergi dekat dia.hahaha.maaf2,terover plak =D.he is such a nice guy.humble je.
                           Bila dia datang jer aku jadi speechless,terdiam sebentar..yelar,lelaki idaman depan mata tu. haha.tapi lepastu okay jer..seriously NO sangat friendly dan tak sombong langsung.


gonna support you forever brotha. =D





till then,assalamualaikum.=)

17 comments:

Anonymous said...

yes2..the fact yg Nazim dtg kat kite yg shy shy cat ni made me feel touched :) -yanursyams-

NadiaWahid said...

wow beshnye...so lucky dpt jmpe die..msti die hensem knnnn!! jelez la dgn korg... haha.. =P

kina_razali said...
This comment has been removed by the author.
kina_razali said...

yanurshams=agak lar kan.malu tapi mahu.haha

nadiawahid =sangat handsome =D,u're more lucky than us lar,dpt free passes tu.hehe =D

CikLilyPutih said...

dia ni memang comel lah, awak pun apa kurangnya kan

CiNta said...

wah.... mesti senyum sampai ke telinga ni sbb dpt berjumpa artis pojaan kan...

anyway... manisnya senyuman Nazim ni

アヌム ちゃん~~ said...

Salam.jalan2 singgah sini..nice blog :)
jom tengok sakura dekat blog saya^^
http://frommetoyou85.blogspot.com/

kina_razali said...

ciklily=NO nie lagi comel kot.haha

cinta=yeah dia suka senyum,sbb tu suka.hehe

アヌム ちゃん=okay thanks =)

nadira shahid said...

name die nazim othman ek? yg berlakon dlm awan dania tu ek? gile laggard NS, bru taw ;) die sgt sweet, no wonder so much girls like him ;)

Nur Farah Hani said...

waaaaaaa... harus sangats angt suka n teruja kan.. ;p

kina_razali said...

nadira=yea,nama dia nazim othman and yes,dia berlakon dlm awan dania jadi Ehsan =).

farah=teruja sangat.haha =D

NadiaWahid said...

haha..dpt free passes tp xboleh masuk pun...x ckup umur lak..sedih..

melle amir said...

dia comel bila senyum

kina_razali said...

nadia=it's okay,at least,dapat jugak.hehe =)

melle=sangat comel =D

nurul nadia nasir said...

haipp!bestnye dpt jumpe NO!uwahh nak otograf!hehe salam kenalan ;)

Mikah Lurima said...

even i ni laki2 i leyh tahanlah minat tgk dia dr segi penampilan n lakonan dia. He's a good actor think. Sesuailah jadi one of CLEO's choice.

Tapi, apesal u macam malu je time amek gambo dgn dia? wakaka~

kina_ackles said...

nadia=salam kenalan jugak =)

mikah=first time jumpa memanglah segan.HAHA