Justin Bieber made my day.

Assalamualaikum,



                  Apa khabar semua?sihat?dah makan?dah mandi?har har,apa jadah aku tanya soalan macam ni..Berdasarkan tajuk tu aku rasa korang dah dapat agak apa yang aku nak tulis.Untuk Bieber's haters,you better make a move,takut meluat pulak dengan entri kali ni.haha.yeah,hari khamis haritu, aku pergi konsert Justin Bieber dekat Stadium Merdeka.Ni adalah konsert pertama yang aku pergi.well sebab JB jugaklah aku terpaksa broke one of my life rules iaitu 'will never step to any concerts or any gigs".Tapi kadang-kala rules are made to be broken kan??wakk lu kina oiii.haha.


                 Aku suka tengok Justin Bieber haritu i mean like seriously SUKA GILA,macam "OH EMM GEE,JB is performing live in front of me kott".haha,over gila.Tapi aku tak suka keadaan konsert sebab ramai gila manusia..heyyy uolss tak tau ke yang iolss tak boleh tengok crowded yang ramai-ramai , nanti kepala ni rasa macam di awang-awangan jer,macam minum todi pun ada jugak.haha.ayat dah macam hape jer kan.

                Aku tolak dari rumah pukul 4.30 padahal gate bukak pukul 7.eksaited terlebih,macam ni lar jadinya.Aku datang awal dengan harapan dapat lar beratur depan-depan sikit,sekali,perghh ramai gila manusia..Aku dapat masuk dengan 3 orang lagi kawan pada pukul 6.15..Seriously aku rasa Tune Talk patut organise event ni dengan lebih proper lagi sebab dekat luar stadium ramai sangat orang menjual itu ini.Lepastu, plastik-plastik sampah pulak bersepah atas jalan raya.Malu la kalau orang luar tengok.tak ada disiplin langsung kott.haha.sorry terbebel pulak.

               Masa tengah tunggu nak masuk dalam stadium, hujan bukan main lebat lagi.Jadi ktorg tengok konsert dalam keadaan basah dan sakai.=D..Konsert JB kali ni dimulakan dengan Mizz Nina.She was amazing on that night.well,artis Malaysia kan best2 terutamanya Nazim Othman.haha.Dan masa nak dekat habis konsert tu Joel Madden dari Good Charlotte datang buat show.Memandangkan aku dulu peminat Good Charlotte jadi aku pun dah macam kena sawan jugak la..haha.sudah la aku membebel,biar gambar ceritakan segalanya..Gambar tidak disusun mengikut kronologi yeah,sebab interface blog aku dah cacat sikit.=)


the One Less Lonely Girl.


Dia cool gila.


tengok konsert memang wajib diri atas kerusi kan.hoho


masa dia tengah main gitar ,the crowd jerit macam tak ingat dunia je.


<3



Mizz Nina untuk opening konsert .












till then,salam =)

10 comments:

melle amir said...

oh, jb. tahniah tahniah

kina_ackles said...

perlian ke apa ni?haha

nunui Joe said...

wahh ramainyaa org..:D

fiq. said...

wah, minat kt justin bibiaq ek,,,huhu

kina_ackles said...

nunui=ramai gila kot.haha =D

fiq=justin bibiaq tak minat,justin bieber minat lar.haha

Qla Sdek said...

ekceli saya takdela minat bieber ni neither hate dia pun.

tapi tapi nak bagitahu yang OLLG tu kawan saya! :DD

kina_ackles said...

qla=serously yang that OLLG tu kwn kamu?haha.nama dia najiha kan??bertuah sangat dia.hehe.im happy for her =D

Qla Sdek said...

haha yup. najihah aziz. dia sangat famous kot sekarang ni. haha :D

kina_ackles said...

haha.tau2.semua peminat JB cari dia.haha.u pegi ke concert tu?

Qla Sdek said...

ahha nope. tk pergi. heh