you drive me crazy =D

  
             waaaaaaahahaha..okay jerit macam nak gila sekejap.cuba teka sebab apa,cuba teka??yeah, Justin Bieber is coming to Kuala Lumpur..Dah lama kot,aku tunggu bila dia nak buat konsert kat Malaysia.and tadi aku search 'Justin Bieber in Malaysia' pastu keluar lar site yg kata JB punya perfomance pada 21 April..konsert nie anjuran Tune Talk .waa sayang sama luu tune talk.

 grrrr,gila comel kot

          Tiket ada di jual pada harga RM98,RM188,RM288,RM358,RM498.nak pergi tengok ,nak pergi tengok ,nak pergi tengok ,nak pergi tengok jugak!!.aku baca tadi,terus menjerit2 kot.HAHA..aku tulis entry nie,dalam nada excited tak??

           korang bolek click link nie,kalau nak tahu lebih lanjut..to Bieber haters,jgn baca entry ni,takut korang muntah darah pulak.haha.kalau aku pegi konsert ni,aku dah 'break my life rules' which is tak nak  pergi konsert, sebab banyak maksiat.kahkahkah.dan aku juga telah post entry nie dulu 'konsert bukan aku'..sometimes, rules are made to be broken kan?=D.*rolling eyes .

wait for me yeah.. <33

4 comments:

sekamar rindu said...

salam..

singgah petang sambil folo ur blog..

****40

kina_razali said...

w'salam.
thanks sbb follow.=D

Anonymous said...

lets go kina.hehe ;D

amira said...

nak pgii.tpi mahalnyer tiket dye. :(