Kehidupan perempuan di Universiti.

Assalamualaikum.


                 Aku amik masa hampir 2jam kot nak buat entry kali nie..bukan sebab entry aku best sangat sampai nak buat panjang2 dan bukan jugak sebab aku edit gambar utk korg tatap,tapi aku masa 2jam tue utk aku fikir samaada nak tulis ke tak.okay,semalam macam biasa aku tidur lebih subuh.tapi bukan tu yang aku nak cerita, aku nak cerita pasal seorang perempuan nie.aku pun xkenal siapa pempuan tue,dia tiba2 hantar msg kat aku. bukat kat phone tapi through TAGGED.ouh yeah,kalau nak tahu dia perempuan first kot yg anta msg through tagged nie,selalunya lelaki2 gatal jer yg anta.grrrr.sebab dia the first girl yg anta msg kat aku,jadi aku pun balas jelar msg dia.and yeah,aku tak nak cerita panjang,korg boleh tgk image print screen kat bawah nie.sorry image agak tak kemas,sebab aku main crop dan tampal,sbb tue comot sket..dan msg itu sangat membuat aku beristighfar panjang.

....................................................................................................................................











...................................................................................................................................


                    Okay dah abis baca kan.aku saja bulatkan masa tue,nak tunjuk yg aku nie sebenarnya tengah tunggu subuh.haha.pempuan yang aku msg nie,ckp open gila kot sampai aku pulak yg jadik malu..tapi yg xbole belar bile dia ckp 'tgk lar dulu' ..ya allah,aku pun pelik kot,die nie benda macam nie boleh pulak biar2 kan..errhh jap,bile aku baca balik msg2 nie,aku rasa aku dah macam pakar kaunseling kot.HAHA.shit asal ayat aku macam nie..ber'saya'awak' pulak tue.=D..perempuan nie membuatkan aku takut pulak nak masuk U doe.nak kawen larh macam nie,senang sikit hidup.HAHA.kalau korg yg pempuan kena mcm nie,korg buat apa?

 lets play fool with life.


25 comments:

Tengku Nizam said...

NTA2 LAKI KOT , MYAMAR JD POMPUAN JUST NAK LYN TUTT JER .. laki ni bkn leh cayer !

kina_razali said...

rasanya memang perempuan.sebab dah view da gambar profile.semua gambar die.and cara die tulis pun gaye pempuan.and yeah,laki memang xboleh percaya.haha

yuyu aziz said...

HAI KINA!

TQ FOR VISITING MY BLOG.

YUYU SINGGAH SINI. :)

azizie.com said...

motif die nak tanye orang asing pasal mende2 camni?

please jangan terperangkap. i think, this is just a technique for her to know whether u are the same type as her.

azzey said...

Astaghfirullahul'azim....

Eqa Yazid said...

Thanks kina singgah blog eqa. err, nak mintak izin share dekat blog eqa boleh tak ?

MuhD NoR AzyM said...

Lelaki boleh percaya la. Hehe.

Lelaki yang menyamar tak boleh percaya. :p

enuLwanie said...

bahaya.
dunia akhir zaman.
nak jadi macam kaum luth.

siti said...

wehh , menakotkan gler doee ! eeii ! dasyat gler doee . huh !

GummyhOlic Stuff said...

wow..ley jg kaunselor nie =)

mau shopping ley dtg ke Gummyhollic Stuff d FB kami

::nuRuLaDHar:: said...

hmmm..rumit masalah itu. pape pn die kene usaha jgk cri jalan penyelesaian awal2..

syiraaaaaaaa said...

eh , cuakkk doe aku. aku dahla excited nak g sambung belajar. takut doe. btw, i guess pompan yg bernafsu dgn si syaza ni sangap doe sbb tu lah pompan pun dia lenjan ! eiiii. nauzubillah .

kina_razali said...

yuyu= yeah,welcome! =D

azizi=xthu lar,whether this is perangkap or not,kalau betul pun,dia salah cari org lar.haha

eqa yazid= boleh jer nak share.=D,just link kan balik yea.=)

azym=yeah,cuma certain lelaki yg xleh caya.haha

kikin=tahu xper,cuak jer dunia skrg nie.

gummyholic=haha,serisekala,jadi kaunselor xbertauliah.=D

syira=ye lar kot.kita kawen je lar weyh,xyah smbg belaja..HAHA

xperia;) said...

wahh, seram gak, haha, klu cpt2 kawen ble ms0k u kn, nti ade teman blaja, and takla terdedah kat sume ni since most probably kte d0k uma sewa ngn suami. tapikan, banyak dugaan nk kwen mse belajar ni, kina stuju tak?

well, drop by mine

http://reasonsofreality.blogspot.com

kina_razali said...

xperia=yeah stuju sangat.=D.kalau kawen nanti ade tanggungjawab lagi.=)

cik yuz said...

penah kene gak cam cik kina..biasela bebudak tu..kejutan budaya. bila iman kat hujung jari jer..tula yg jadi..

FariehanIbrahim [LBC] said...

LOL, gler neh!
geli den membacanya. haha!
parah2, mkin hanyut dgn nafsu.
songsang plak tuh. huuhu

niDa said...

kes naya ni.. biar btul beb... klu aku dah lm blah. agak2 lain mc je xde la aku nk dkt2... baik tukar blk... skang ni bdak blk aku ok je. ktorg pn duduk 2 org.. die wat hal die aku wat hal aku...


p/s: jom ke blog saya dan vote saya tuk contest BFF

reen said...

nice header.creative :)

Cikgu ct said...

salam, dunia skrg ni mcm2 berhati2lah kalau lps ni dia ajak jumpa x usahlah biar jumpa dgn pakar kaunseling lg ok yer dik.

Nadhirah-chan said...

astaghfirullahhalazim , harap dia bertaubat la .

bantalbucuk said...

thanks for visiting my blog..hmm..takutnye kalau kena macam ni..n kalau kita kena kat tempat cik kina mesti dah seram sejuk je bila dia luahkan perasaan macam tu..huhu

norfaridahanum said...

rumit sngguh mslh muda mudi skrang kan...hurmmm,sy agree part awk ckp "permpuan baik takkan buat cmtuh"..toink! tapi itulah,boleh plak dia bantai jawab "tengoklah dulu je".. suspicious gak,mmg btul2 prmpuan ke yg citer kt awk nih?careful tau..internet nih mcm2.

kina_razali said...

masing2 ade pendapat sendiri kan..tp yg pasti pempuan ni sangat pelik bukannya nak cari inisiatif lain.hha

Ahmad Faris said...

mungkin autonomic nervous system dia dah rosak..tu pasal nafsu xley kawal..ehh..jap eden orang baru sini..assalamualaikum..kucing ikot..nyann