Kau gila part 2 dan aku bahagia part1

Assalamualaikum,
  

        Hari ni aku just nak share msg2 yg aku dpt melalui Tagged.com,korang boleh nilai sendiri melalui print screen yang aku buat kat bawah ni..before this aku ada tulis pasal kau gila kan?kali nie pun lebih kurang pasal cerita yang sama tapi dari orang yang berbeza..Kalau lepas korang baca benda nie korang rasa tertanya2 samaada aku balas ke tak msg2 nie,then jawapan aku adalah TAK.TAK.a big no okay.why the hell lar kan aku nak reply benda2 jadah ni semua.lets procced.=D


KAU GILA PART 2

1) kanak-kanak lembam

 
ehh,awak nak ajak main apa nie??eeiii rasa xsabarnya nak main ngan awak..awak pilih samaada,kita nak main masak2 ke,pondok2 ke atau nak main barbie doll?awak kan lembam,kita main macam nie dah lar yea.aku bertuah gila kan,dah besar2 pun ade jugak orang ajak gi main,korang ada?haha


 2)romanticnya dear.muahaha


apa yang awak merepek ni dear?mak saya cakap saya anak yang sangat baik.hellllll baik lar.jadi no noty2 yeah..jap2,lagi satu awak nie kenapa eja naughty jadi noty??eeuuww,ingat comel ke macam tu?pewlishlah.


 3)lonely guy.=(

 HI!!(nada excited).alolorh,kenapa abang berduka lara ni?nak manja2?ergh, go to hell larh you then boleh lar kalau kau nak manja-manja dengan mak setan semua.free of charge bebeh.


 4)kurang kasih dan sayang ke brotha?

again,kau jangan nak mengedik-gedik lar,ingat perempuan ni apa?see,semua yang hantar ni orang melayu dan islam lagi tu.no shame or what?


5)18 xx
ce citer ce citer ce citer..apa jadah lar ayat aku macam nie.haha..okay fine,tak lawak.=_=.ni apa pulak masalah brotha nie??aku malas nak fikir,tak pelar,yang nie aku bagi korang peluang untuk jawab.haha


AKU BAHAGIA PART 1


1)Mr Nazim Othman

nampak tak?nampak tak?nampak tak? 'nazim othman likes my wall post' .walaupun dia hanya like jer ,tak comment pun tetapi aku tetap bahagia kot.haha..Aku suka dia sejak dia berlakon awan dania.macho jer.=D.tapi awan dania 2 aku tak tengok dah sebab dia dah tak berlakon dan ada memey suhaiza..euuww,ape kes amik memey berlakon nie.?haha



2)Mr Amar Baharin

Ni first time kot aku post kat wall dia dan terus dia balas.=D.aku memang jarang post2 kat wall celebs nie,sebab aku rasa dorg macam tak akan reply jer.tapi aku salah,see dorg reply je kan?=D.lepas nie boleh larh aku wall to wall dengan Jensen Ackles aku.haha.korg rasa dia akan balas tak?



 p/s=korg yg baca older post aku,thanks yeah,tapi korg jgn lar compare kan dgn penulisan aku sekarang..memang berbeza larh,dulu time kanak-kanak memang lar kurang matured sikit cara penulisan aku..haha.till then,salam!


16 comments:

Syafiq Rosli said...

loh ade jgk orang mcm tuh

Nurana said...

haha..syafiq,memang ramai org mcmtuh

Nurana said...

haha..syafiq,memang ramai org mcmtuh

Nurana said...

haha..syafiq,memang ramai org mcmtuh

Anonymous said...

mmg ramai lelaki skrg mcm nie kan?tp aku suke doeh care ko jwb.hahaha
spe nazim ngan amar tu?plakon baru ke?

... said...

as salam
..memang gila

x___x"



lawak picisan untuk segmen ben ashaari

Seri said...

gila betul lelaki2 tu

kina_razali said...

syafiqrosli=ade lar,lelaki mmg teruk.haha

anon=yeah,sngt ramai.yup,dorg baru lagi =D

....=w'salam.thu xper =D

seri=memang pun.

bella bellitos said...

pervert..haha..btlke klu sy pgl dyorg cm2?

anak uncle azhar said...

like habiss =)
aku pun tak faham , geli geleman aku

padle said...

memende ni memg merepek dow..silap aribulan,FB pon xlame lg kene camni gak...

af3b_p!LaH said...

haha!
geli juga lah!
malu aku sbg kaum adam!

kina_razali said...

bella=lebih dari pervert kot dorg nie.haha

auni=tahu xpe,geli doe,dorg nie xthu malu ape.

padle=nothing is impossible kan?=D

af3b=memang patut rse malu.haha

Wan Gerrard said...

err tagged ea?..rramai kot cmtu :P

kina_razali said...

wan gerrard= a'ah tagged.thu xpe,berlambah kot. =D

zaty luvlianncezzz said...

hehe..follow u..sme la..x suke gk memey..ape derr :P