INI MEMANG BUAT AKU JADI GILA

Assalamualaikum.

   
                Pagi tadi,aku dengan adik aku telah pergi ke Bangsar Village 2.and yeah,why the hell lar aku pegi tempat shopping orang kaya2 kan??well aku kan kaya.HAHA.tak2,aku tengah papa kedana kot lepas habis spm.actually aku pegi BV2 pun sebab nak beli tiket justin bieber.and i already own it.=D.waa sangat gumbira walaupun terpaksa mengorbankan wang sebanyak RM188,gila mahal kot tiket dia.

                Aku sampai sana tadi dalam pukul 11.and jalan sangat jam kott.lepas dah masuk kat tempat where the tickets are sell,aku tengok ramai gila manusia espically perempuan tengah beratur (kalau lelaki beratur,ade pulak yg cakap gay nanti.haha) .dalam hati aku dah rasa 'malam baru dapat beli ni'.haha,tapi tak sampai SEJAM aku dah dapat beli.sejam oke,lama tue.after dah beli tiket tu,jalan2 kat situ then pegi makan pastu balik rumah,tidur.Ya Allah menariknya rutin aku hari ni.haha.merepek jer.just enjoy the picture.


 itu dia,my bieber and my lil sis =D

sila pusing letop anda.hha


 itu dia manusia2 and yg kat tepi tu Jason Lo.


 lepas dah beratur selama sejam baru boleh pijak carpet merah ni.heh



 this is soo call 'bieber fever',can u feel it?


camera is not allowed??no worries aku tetap akan bawak.hha



 baskinrobin for lunch.


meet my lilsis maisara =D
             

4 comments:

Anonymous said...

mahalnyer tikeett.=(

anak uncle azhar said...

nak pegiiiiii ):

intan said...

jumpe kat sne nantie. hehe.
im going too!!

kina_razali said...

anon=tahu xper,tp demi JB...hha

auni=jom2!=D

intan=yeah,cool.