Surat Untuk My Future Husband

              Saya copy and ubah sikit tittle nie dari blog ili nie .Kelik je link tue,best kan blog die??Okay kita sambung surat cinta saya nie.
Kehadapan my future husband,

     Tujuan saya menulis surat ini kepada awak bukanlah dengan niat atau tujuan nak gatal2 ke gedik2 ke apa.tapi ikut hati saya lar nak tulis apa pun kan.saya tulis kat blog nie sebab mana lar tahu satu hari nanti awak terbaca ke kan.kalau saya tulis dlm diari nanti awak tak tahu pulak.

   Saat saya tulis surat nie,saya nak awak tahu yang saya baru je 17 thn.Saya pun tak tahu awak siapa and dimana awak sekarang..umur awak pun saya tak tahu.tapi saya harap awak belum exceed 28 thn keatas lar.saya tak nak lar bila saya kawin dgn awak nanti org ingt saya kawin dgn ayah saya ke apa.oleh sebab itu lar saya tak nak kawin dgn org tua even dia kaya sekali pun.dan saya tak nak larh kawin dgn org yg lagi muda dari saya,nanti org ingt saya kawin dgn adik pulak.please larh.

  Untuk abang tersayang..hukhuk (saya xpernah pngl org lain syg tau).Saya harap sangat bila satu hari nanti kita bertemu,biarlah dekat U..contohnya,saya tengah bawak buku banyak2 tibe2 awak terlanggar saya.pastu awak pun tolong saya yea dan jgn lupe mintak nombor phone saya sekali tau.hehe.dah mcm drama melayu jer.kalau tak jumpa dekat U pun kita jumpa kat surau pun tak pe.barulah sejuk hati saya nanti,bila tahu bakal suami dia  seorang yg taat perintah agama..baru berkat sikit.

  Saat kita kawin pulak,saya tak mintak mas kawin banyak pun cukuplah sekadar 10000.awak mampu kan??haha.tak2,saya nak sederhana saje,baru zuhud namanya.kan ceweet hardd??=D.Saya harap saat tu, awak dah ada kerja yg bagus,tak naklah setakat kerani capuk yea.ada kereta dan rumah sendiri jugak.saya taknak lar naik moto,sebab banyak kemalangan depan mata saya melibatkan motor ni..rumah tu tak bermaksud saya nie demand ke ape,tapi kan penting tu berlindung..lagi satu ,time tidur tue saya harap awak bukan yg lasak.kalau awak lasak sangat ,awak tidur atas lantai jelar sygsssss.hikhik.



   Bakal isteri tercinta awak jugak nak pesan nie,yg dia tak sudi untuk dimadukan..please lar,saya tak nak berkongsi kasih yea..Kalau awak tengah couple sekarang ni,saya harap awak jaga batasannya okay.saya harap awak kekal handsome sampai tua nanti,saya yakin bakal suami saya nie kacak orangnya.haha.awak jgn nak perasan pulak,bila saya cakap awk hndsme awak terus cari org lain pulak.awak tak nak saya mintak fasakh kan??

5 comments:

Raji berkata said...

oh kalau semua org perempuan berfikiran cmnih
aku pun kena start menabung
huahua

Akeylala xD said...

aaaa :( sweet !

;(

kina_licious said...

akeyla=haha,org saje gedik2 jer kot.

raji=haha.mulakan larh dari skrg okay,nanti boleh cpt kawen.;D

anak uncle azhar said...

haaa, bakal suami kau ni bertuah !
balak isteri dia well-prepared kot (:

kina_razali said...

haha.yeyea jer kau auni.=D