She is the one

               Sekarang ni semua org sibuk duk post pasal 'spm is over' semua kan..I thought I'll be happy bila dah tak sekolah..tapi ternyata aku salah sekali lagi..duduk dekat rumah ni macam bawak aku ke satu zaman gelap yang baru pulak.why zaman gelap?sebab aku rasa time cuti ni aku banyak habiskan masa dgn zZZzz jer.kan gelap tu.hehe..okay turun saham i bangun lambat uu.haha..kalau tak membuta ,aku pasti akan habiskan masa dgn online dan berphotography..What a life larh nie kan?Bila dah bangun lambat tue,ofcoz la kene peluru berpadu mcm M16 dari mama pulak..okay let me tell u about my dearest mother.



   Nama mak saya ialah(okay bunyi sangat cliche kot)Nik Noriza Mustapha.Beliau berusia 42 thn pada 8/10.Mak saya lahir di KL oleh nenek saya tapi mak saya pasti xlahir kat dunia ni kalau nenek saya tak bergabung dgn atuk saya.kalau mak saya xder,pasti saya tak ada kan..okay saya merepek lagi...Saya telupa  pulak nak tanya yg mak saya nie lahir kat hospital ke kat mana.yg pasti mak saya tak lahir dgn sendirinya lar kan.hoho.Mak saya sekolah kat sekolah perempuan air panasangat..Hasil usaha ayah dan mak saya akhirnya lahir lar 7 org cahaya mata.tapi kalau nak tahu yg sulung paling lawa.hikhik(gedik jap).Mak saya nie suri rumah sepenuh masa.Dia tak garang sangat tapi kalau dia bercakap.aissyyyyyyyyy(saya tgh mengeluh nie) saya pun tak tahu nak ckp mcm mane..abis cair taik telinga nie.haha.
Saya ingat nak tampal benda ni.tapi saya takut kena baldi eh mksud saya badi lar.hha.Saya suka borak2 dgn mak saya.kira mcm girls talk lar.ada sekali tue saya tanya mak saya tentang zmn cintan cantun dia dgn ayah saya.kalau org cinta kan die mesti bagi surat ke kad ke kan tapi ayah saya die tulis surat cinta gune kertas graph. haha.sangat tak sporting,sebab ayah dia amik engineering.adakah org engineering mcm nie??klau ye xnak lar jd isteri korg.haha.pastu kalau tgk wayang pulak,kalau couple mestilah tgk cerita romantik2 kan tapi ayah saya bawak mak saya tgk cerita kung-fu.haha.pelik2 jer ayah saya nie.sekian dulu larh cerita merepek saya kali nie.tq.bwah nie lar gamba mak saya.saya saje jer tangkap gmbr candid.kalau tak,mak saya nak posing2 nak kalahkan saya.haha.salam!=)

       

2 comments:

Raji berkata said...

ahahah org dlu2 romantis hape ;D
kalau x cmner dorg boleh kekal smpai sekarang kan? =D

hidup lepas SPM best oh
enjoy lah cuti tu sebaik2nya
huahua
makan tdo makan tdo =.="

kina_licious said...

haha,betul jgk tue.=).enjoy utk 3bulan je,after that,ada plkn pulak..benci gile kot.hha