lesbian and bitch

          


                Kawan-kawan,sahabat-sahabat dan rakan-rakan yang dihormati sekalian,aku nak tanya korang satu soalan ni,korang rasa muka aku nie ade mcm muka lesbian ke??okay,tak payah jawab,nanti kang korang melalut pulak..aku just nak bagi tahu bahawa aku seorang perempuan yg straight dan masih ada perasaan suke plus cinta terhadap insan bernama lelaki.aku benci gila bila email ym aku di'track' oleh kapir2 laknat lagi lahabau nie.menci menci menci taww.erkh,terkedik pulak.hha.bengang aku rasa nak cincang2 jer badan dorang sehinga lumat.mesti korang pelik,apa bendalah aku tengah merepek nie kan?sebenarnya,lately nie bila aku on ym or msn jer,mesti keluar 'ting,ting,ting,buzz'.kalau mamat-mamat yg hensem mcm jensen ackles nak buzz ngan ting2 aku,xper lar jugak.boleh lar aku layan2 .HAHA.tak.tak.aku xsegatal tue..but the problem now is,yang ting ngan menge'buzz' aku tue betina. BETINA tahu x?betina ngan perempuan nie ade beza eh.betina ni kira macam bitch sebab tue bunyi kasar sikit.hha.korang boleh tgk lar print screen kat bawah nie.kalau jadi kat korang,korang buat apa?




 see.ape kejadahnya nyer,die carik aku yg inecent nie nak buat benda haram nie.isyh,tolonglah percaya,
bahawa aku nie inecent,xthu semua benda nie.=D

  aku dah cover laman web porn yg die bagi tue.
korang mane boleh caya sangat.haha.



 p/s:orang yg suka hubungan songsang,nabi tak akan mengaku umat.

6 comments:

mirul said...

HAHAHAHA.koolio.
minah saleh kah tu?
kalau aku,aku layan je.haha.
joke2.

miss liya said...

betina tu sangap lar kot.haha.
btw,it such a nice post.great one. :P

Anonymous said...

singah sini..
haha.sabar jela eh.
tapi best lar saya baca
post ni.hehe

anak uncle azhar said...

same cam aku kene, aku dah la budak kecik ):

Anonymous said...

assalam.. haha, wehhh tu bukan orang betol la.. tu bots jer tuh.. ade berlambak kat ym. serius tu bukan orang, tapi BOTS. you just got yoself trolled lawl!

af3b_p!LaH said...

haha!
dasar kapir betol!
ahahaha!

btw, header kau smart weh!