Bye hubby.

Salam =)

Ini cerita dongeng saya dan dia.ianya sangat boring.jgn baca kalau menyampah.=D

Hari ni merupakan hari terakhir saya dgn dia.saya juga tak sanggup untuk berdamping dengan dia.Saya tahu saya tak cukup layak untuk di,.tapi saya tak sangka pula yang perpisahan ini membawa kebahagian yang begitu menusuk hingga ke kalbu.hubungan kami hanya bertahan selama 2minggu satu hari sahaja..banyak masa saya habiskan untuk dia,dari siang sampai petang,dari petang sampai malam,dari malam sampai subuh.penat saya bersengkang mata semata-mata untuk dia.akhirnya kau pergi jua.tapi sumpah saya tak pernah kecewa bila dia pergi bahkan saya rasa lega yang teramattttttttttttttttt sangat...bye2 Mr.Spm ,InsyaAllah saya tak akan rindu awak pun..Lepas ini saya nak beri cinta saya pada Allah je sebab saya dah cukup berusaha untuk awak Spm sekarang saya nak bertawakal pulak.tawakal kan penting untuk mengelakkan kan kita dari putus asa.Cerita dongeng sudah tamat.

Ini cerita saya dan hidup.boring jugak,jadi pergi lawat blog lain tQ

Hari ini 6/12/2010.(Isnin)

Salam maal hijrah lar yea untuk semua muslim muslimat.okay hari ini kamek ke sekolah seperti biasa.sejak kawan dgn org sarawak bahasa aku pun dah berubah jugak.Hakhak.saja gedik jap..hari ini ada paper chemistry.alhandulillah semua berjalan lancar cuma paper 3 gila put me into trouble..and that means itu larh paper akhir aku untuk spm.sigh of relief derrrr.hha..and no more school,no rules and regulation..eventhough parts of it memang buat aku gembira tapi bila habis sekolah maksudnya ,lagi susah lar untuk aku jumpa kawan2.sometimes we never knew the true meaning of a moment untill it becomes a memory..mesti aku rindu time kita lepak sama-sama,rehat kongsi bekal sama-sama(makana acik kantin kan xsedap plus beracun pulak tu,haha).and anything bout 'us' will be missed.sometimes hubungan kita as friends ada up and down tapi tu normal larh kan..dalam rumah tangga pun ada pasang surutnya.rumah tangga??mak aku cakap kalau gagal spm boleh lar kahwin.sounds great jer.HAHA..simpang malaikat 44 lar,siapa nak spm gagal oh..ok cukup setakat ini.all the best untuk anda yang ambil bio ngan akaun..good luck yeah.=D