blog and blog again =)

Hari ni aku buat research.aku repeat yea aku buat research okay,..ada bunyi macam saintis tersohor tak?haha.okay aku perasan jer.pagi tadi pukul 1.30AM aku on9 sampailah sekarang.kan pagi tu??=D
aku search lar tentang blog2 yg famous.banyak jugak blog yang best2 .best lar berbanding dengan aku punya nie kan.humble tak??cehh.haha.bukak lar web nie,nanti klik mana2 blog yg korang rasa menarik yeah. sini mali kelik  okay dah klik?ada tak korg nampak blog ada terlist dlm kategori blog yg best2??haha perasan jer..and aku jgk ade bukak satu blog yg bg untuk jadi blog kita menarik.ofcourse larh kalau kita buat blog nak ramai followers.just baca lar tips yg aku kutip nie.

  1. Write.
  2. Write more.
  3. Write even more.
  4. Write even more than that.
  5. Write when you don’t want to.
  6. Write when you do.
  7. Write when you have something to say.
  8. Write when you don’t.
  9. Write every day.
  10. Keep writing.
 mula hari ni,saya akan cuba untuk menjadi penulis yang rajin yea.=D

No comments: