soalan spm =)

Assalamualaikum w.b.t =)

okay actually entry kali ni tidak ada kena mengena pun dgn title kat atas.saja merepek..well,tadi saya dah graduate tapi graduate sebagai pelajar sekolah je lar -_-..photos will be upload in the next post.sekarang tengah upload di facebook...too slow.okay sebenarnya beberapa minggu lepas time tengah buat latihan addmath saya ulang addmath =) tiba2 ada makhluk seorang ni tanya ..

makhluk : oit buat ape
me: sejak bile kau buta (kurang ajar ke aku??haha)
makhluk : haha.x sporting ar kau
me : yelarh2.aku tgh wat admath lar.cuak lar spm.
makhluk : bagus2..erm kau asal macam xlayan aku dah sekarang.
me : ya allah,mana ada,aku kan tengah layan kau ni.
makhluk : tu pun sebab aku yg tegur kau dulu kalau x,harapan lar.
me : yelarh sorry ea.
makhluk : aku nak tanya kau satu soalan boleh.
me : tanya larh.
makhluk : jgn gelak pulak eh.
me : yea makhluk (nama dia larh hha)
makhluk : erm kalau kau kan,bila besar nanti kau nak laki mcm mana eh??
me : hahahahaha
makhluk : erm dah agak dah mesti kau gelak.x pe lar tak payah jawab soalan aku ni.
me :haha rileks lar.kau nak aku serius ke main2?
makhluk : serius lar.apa lar kau ni.
me : bagi aku,aku tak ada lar harapkan yg too perfect..yelarh siapa lar aku kan.tapi yg aku harapkan dari seorang  laki tu dia mampu bimbing aku dunia akhirat.aku kan jahil sikit bab agama.hha.and aku jgk harap laki tu solat 5 waktu dia cukup.kira apa yang wajib tu dia buat larh...puas hati x??
makhluk : tak cukup,lagi lar..
me : ngade2 lar kau ni.
makhluk : cerita lar lagi.
me : hurm,entah lar wei aku pun sebenarnya tak tahu dah nak ckp apa pasal ni.

okay ni antara apa yg kami bualkan hari tu.actually panjang lagi.kitorang borak2 dekat sejam kot.semua pasal benda ni larh..a bit ackward jugak lah bila ckp benda ni especially dgn lelaki.but that day aku rasa open jer kot ckp dgn dia..he is very understanding.tapi kawan jelar.hurm,tapi bagi aku cukuplah kalau seorang mampu bimbing isteri dia dunia akhirat..kan bahagia mcm tu..salam

No comments: