life

Assalamualaikum =)


well,the school's life is about to end.and now i wonder what im going to do after this spm..i already plan the plans but i dont think its working cause the plkn.arhh benci kot.but am i dying with this?hell no no hell.haha.tak kisah lar .3 bulan jer pun.ulang 3 bulan tu persamaan dengan lebih kurang 90 hari kot.damn.lama kot.Nothing is a waste of time if you use the experience wisely.. atleast i will gain somethings there.saya redha jelar -_-
secondly,saat ni,detik ni,waktu ni,aku sedang memikirkan kerjaya or course yang bakal aku ambil nanti...ok apa yang aku pilih for sure mestilah based on my spms result but untuk long term ofcourse larh kena rancang jugak..btw for readers if ada lar kan .please pray for my success in the spm.thank you..

thirdly,saya harap dengan masa yang tinggal lebih kurang 21 hari lagi ini saya dapat belajar dengan tenang dan mudah masuk hendaknya.10A+ Insyaallah.salam.

No comments: