life ..

sudah lama xupdate blog..=)
SPM is around the corner...kena focus+struggle for overseasss.haha
midterm pun dah abis dekat dua minggu maybe..overall kurang mantap lagi.only got 6a's out of 10 and dapat no 4/33..tue pun a campur2 jer.kalau A+ kan best. tapi xpe larh .bersyukur jer.but addmath GAGAL lagi..stress out betul..time open-day utk amik report card haritu Pn.Kamilah ckp aku belajar okey jer.hehe.bangga lar sekejap.haha.tapi ustazah ckp kat mum yg masalah aku adalah jarang datang sekolah a.k.a ponteng!!its already blend in with me..haha..mum ckp aku memang mcm tue .pemalas.aduhh.malu.hehe...lepas jumpa ustazah jmpe ckgu samat merangkap cikgu admath aku...bincang mcm biase jer.tpi yg gile lawak time cikgu samat ckp kat mum aku yg aku JIWANG ..haha.sumpah aku gelak kuat2.geli jiwa raga aku dengar.. itu jer kot..ujian bulan ogos pun baru habis semalam.paling susah sekali Bahasa Melayu ..tular pasal cikug ajar kat depan ,kitorg borak2 kat belakang.see how its end up rite now??.persetankan sahaja larh.haha..i think im happy with my life now

but there is one thing that i really sorry in my life,'to know you as my very good friend is one of my biggest mistake'.im totally disapointed ..girl u are imposter.u already push my limit of patience..you are fake..u can not observe someone based on what you see.u're such a fool!mungkin dalam masa tempoh lima tahun kita kenal.kau masih belum boleh judge aku dgn baik..sebab kau hanya tahu menilai dan mengkritik org lain tapi apa yang kau dapat.nothing!no wonder kalau org lain benci kau dalam diam..mungkin kau tak pernah pukul org.tapi kata2 kau cukup lar utk menguriskan hati org lain..kau nak org lain jaga perasaan kau,tapi kau?pernah kau fikir perasaan org lain?kalau time balik tadi aku boleh berlagak biasa jer dgn kau,tapi sebenarnya perasaan aku sakit ..kalau kau nie org yg aku xkenal aku xkisah lar tapi ni kawan sendiri ckp mcm tu..kalau aku xckp dgn kau time sekolah nanti.aku harap kau tahu sebab apa.lebih baik aku diamkan diri dari ckp dgn kau yg suka sakikan hati org lain.salam.peace on u.

2 comments:

syira jane said...

kinot, sape yg kau mksudkn uh ? tell me babe. share laaaa =.=

kina_licious said...

hurm..biase lar tue hidup.when i feel like sharing then i'll let u know.:)