...

22-24 august,
Hotel Crystal Crown,Kepong.

Pada tarikh berkenaan,telah diadakan satu kursus addmath.mcm bodoh jer starting nie.haha..overall kursus best kot..sebab dpt berbuka dgn kawan2.aku bukan bdk hostel!!=D..tapi aku hanya berbuka jer dgn dorg tidak bersahur,sahur dlm bilik jer.malas nak bangun dri tidur,=)..actually kursus nie khas utk math dan addmath je...objektif utama,supaya trial spm nie xder sape gagal.and hopefully lar aku xgagal kali nie..trial tingal 3minggu jer lagi.cuak gila kot..

aim;
-trial spm 7a and above.
-spm 10a's for the sake of my parents.
-oversea (france).aku tak nak blaja kat malaysia bukan sebab aku berlagak.tapi aku nk pengalaman.!

 (Ya Allah sesungguhnya aku berdoa pada kau ya Allah agar aku mencapai kecemerlangan di dunia dan di akhirat,amin)

No comments: