10 tentang diri anda

ok2.malas nak tulis panjang2,,lets proceed with this benda alah.=)

1)saya tidur tak tutup lampu..gila xsuka dengan gelap.tapi kalau edward cullen nak teman xper larh.HAHA

2)saya sangat malas utk ke sekolah..surat amaran pun dah pernah dapat.=DD nanti saya tunjukkan bukti         eyh.hoho

3)saya anak sulung dari 7 beradik.mak ayah saya memang 'kuat' pun.haha.damn!=)

4)sangat mengilai dengan latest gadget..yg ada skrg nie xbnyk pun.xmampu nak beli.hehe.antara yg dah menjadi milik saya nilah (laptop,canon dslr,phone,digital camera,mp3,mp4,pda,ps2)teringin nak psp .=)

5)xpernah suka tgk drama melayu.sorry2,saya bukanlah anti-filemmelayu cuma cerita dia suma lebih kurang sama jer.tapi kalau ada kamal adli baru tengok.die comel kot.h0h0

6)bakal menduduki peperiksaan spm tahun ni (2010)

7)degil kot.haha.xsuka dengar nasihat org.whatever larh.

8)suka main gitar.but sampai skrg xpernah ada pun.xper2,satu hari nanti adalah tu kan.=D

9)suka tgk SUPERNATURAL..dorg hothot sangat duh.=P

10)suka jgk dengan daus af8..dia comel kan?haha

No comments: