valentine's day

yeah!hari ini persamaan dgn 17/3/10 bangun dalam pukul 7.20..awal kan?haha
bagi mmg awal larh sebab im a night person not a morning person.for sure larh kan.
point to wake up this early sbb ade kelas tambahan addmath.actually,klau sebelum2 nie cikgu buat
kelas extra aku tak pernah datang but this time kena datang jugak sbb papa sam nak habiskan
syllabus cepat2 ,sebab mostly sekolah sbp dah habis..eih,cikgu our school is not sbp ea,jadi
xyah lar buat,ngantuk lar nak kena bangun pagi2 nie.haha.ok lar.apa yg aku melalut nie kan.=P.kelas habis dalam pukul 11.30.actually ada yg boleh balik awal tapi memandangkan cikgu bagi quiz and sape tak dpt jawab kena tunggu sampai boleh jawab!.aku soalan ketujuh baru boleh.haha.yea aku mengaku aku agak lembab sikit admath nie tapi yg lain HEBAT jer.haha.tak tak,tipu jer..ok balik tue my mum jemput.then,auni,kikin and mira tumpang sekali,sebab nak pergi klcc.sepatutnya aisha ishak(a friend of mine) ikut sekali tapi ayah die xkasi sebab kena belajar sejarah.HAHA.kesian kowt kat die,padahal idea nak kuar nie die yang ajak..next time lar aisha ea?ok,dah sampai rumah tukar2 baju,ktorg gi greenwood naik teksi sampai klcc?kami tak kaya nak bayar mahal2 nie jadi sampai melati pun bolehlar.=).time turun drpd teksi tu tibe2 ade lelaki naik motor buat muncung mulut.maybe die nak tunjuk yg bieber bibir die sexy mcm angelina jolie kot.HAHA.wth,lelaki mcm nie.

sampai klcc ktorg terus pergi kat tgv.samapai tgv ktorg jumpa dgn nurul,yan,haniz,alina dgn umi..pastu belilah tiket wayang cerita VALENTINE'S DAY.yessss,aku suka tgk cerita nie even aku benci yg org yg sambut hari nie.hha..aku suke sbb cerita nie mcm horny sikit plus funny sikit.haha.taylor lautnerswift sweet gila dlm movie nie.=].after citer tu dah habis ktorg pun pergi larh foodcourt otw nak ke sana nini tanya aku "kaw basah ke kina?".aku pun bantai ketawa larh.HAHA..soalan paling lucah pernah aku dgr.hha.overall,bagi aku kalau couple2 pergi tengok movie nie mmg boleh flirt2 larh.hha..time kat foodcourt time tengah lunch tue
amad lutfi pun dtg.time tu die baru jer balik dari meeting dgn kwn2 mckk die..amad kaw makinnn tinggi doe.mesti kaw ingt aku nk ckp makin kacak kan?haha.jgn perasan doee.pastu lepas makan tue ktorg berpecah.sbb ade yg nak gi taman.memandangkan aku nie puteri lilin jadi aku prefer indoor shopping lar.haha.konon.jadi aku,amad,auni dgn nini pun jalan2 larh dari tingkat atas sampai ke groundfloor.kira mcm bertawaf lar jugak.=P.lepak2 jap dekat a&w smpi dalam kul 6 kami pun gerak larh balik rumah..for sure,hari nie ramai gila budak sg pusu merewang kat klcc..sekian2.salam.

p/s = esk kelas admath pukul 8a.m.=)

2 comments:

siti said...

hahahahh !!!
aq rse ko rr plg basah skali en ??
hahaha

kina_licious said...

kaw lar yg plng basah.
aku xpun!hha