kamek suka daus =D

af8 dah mula.serious aku tak berapa nak follow benda ni.sebabnya suara mereka tidak berapa nak merangsangkan pendengaran telinga aku..hoho.^-^.tapi aku suka gila sama itu shahril firdaus (daus) sejak tirai af lagi.sebab die nyanyi lagu nsync.which is my favourite boy band and plus dia cool jer.time ada pelajar keluar dia tak nages pun.aku tak berapa gemar tengok orang yang emo2 ni.geli geli geli..itu hanyalah pendapat aku jer.=).daus nie orang serawak.aku suka dengar die ckp lengok serawak..lawak kot..klaw die masuk raja lawak mesti aku undi pnya.haha.dah lar.byebyebye.

No comments: