hoho

dah lama tak updatde blog.=P.almaklum lar edward cullen ajak berlakon sekali.=)..
untuk enrty kali ini aku pun dah xtahu nak tulis apa.busy berlakon ngan edward lar nie abis lupa semua idea nak tulis.haha.ok stop the crap.btw,next week ada march test(selasa,rabu,khamis).to severs, good luck guys..sekarang ni aku dah jarang online macam zaman2 jahiliah dulu..hha..insaf sebentar, just for few months nie jer/aritu ada org tanya kenapa aku dah jarang online.erh,tgh berdating ngan Mr.SPM kot.=P...kat sekolah hari ini ada buat program baru "program anak muridku sayang".HAHA.lawak lar benda ni.and kami kena isi satu borang..cth:sila tandakan betul pada yang berkenaan.

1.mengalami ganguan seksual di dalam kelas
2.pernah digangu secara seksual oleh bapa
3.etc etc

actually,banyak lagi,tapi malas nak tulis.thanks cikgu sebab provide this kind of program to us,abis 2period pagi ini macam tu jer.hha

No comments: