peeps

memang dah biasa kot kalau kita tgk remaja sekarang ni pakai camera dslr semua tu.sebab aku pun pakai jugak.hha.tapi aku beli sbb aku memang minat dlm bidang photography semua2 nie..kalau aku nk proceed study aku kat u naty pun mmg aku nk bidang multimedia or anything that involve computer and camera.editing ngan designing pun mcm best jer.tpi malang larh mak aku xmengalakkan sangat utk aku cebur bidang nie.tpi kalau utk suke2 jer boleh lar.hehei,aku tgk org sekarang pakai bukan lar sbb minat tpi lebih kepada trend or xketerlaluan jgk kalau aku ckp nak show off.haha.kalau betul2 dorg nie minat takkan larh cara pegang lens pun salah.=)..ouh xbaik buruk sangka.mungkin dorg nie nk menunjukkan skill tangakp gambar terbaru..konon creative lagi inovatif gitu.hha..entahlar kan.bgi aku kalau stakat nk menunjuk lebih baik xyah beli.baik buat amal jariah lgi bgus.hhaa

2 comments:

Joe said...

Seyes aku suka jugak . Hobi gadget mmg best .

kina_licious said...

right!
best sngt.=P