membuang masa dan duit


apakah?=P..part of mylife.inilah yang aku suka buat time waktu lapang.game?ingat laki sorang jer ke yang suke main game,wanita pun suka larh.tgk aku main game apa?mana ade aku main game barbie ,masak2 smue tue.hha.xder pun.aku suke main GTA,SILENT HILL dan etcetc.Dota aku xmain larh.haha.besides menghabiskan waktu dgn main game ,video ngan lagu pun part time aku lar.=P..video ape yg aku tgk?BLUE .haha.mane ade!aku bukan manusia mcm tue.twilight,new moon dan final destination x ketingalan romeo & juliet.yeah!movie mcm nie larh yg slalu aku tgk.kalau xbeli cd ,download jer kat ares..hha.lagu pulak,kalau yg mendayu2 tue bukan aku yer.xmain lar tangkap leleh,jiwang smue nie,haha.kadang2,bile emosi kurang stabil baru lar aku layan.haha.music;avenged sevenfold,arctic monkey,HIM,boyband..beginilah yg aku suke.=).gambar yg bawah2 tue,hobi sampingan larh.jam dan accesssories..for sure,aku paling xsuke tgk lelaki yg memakai gelang,rantai semua nie.haram larh.tpi sapelah aku nk bgi nasihat.haha.selain benda2 alah nie.mengumpul gadget pun hubby hobi aku jugak .naty2 jer aku upload.sekian dulu.

4 comments:

Anonymous said...

haa ,brgbrg tiruan ! ak report kastam menanges kau :) HAHA

kina_licious said...

hha.
alah aritu kastam yg jual kt aku.
nages?pe nie cm bdk2 jer.hha

Anonymous said...

waahh...
byknye...bagi kite sket!!
hehe
btw,rindu awak..

-tira 508X-

kina_licious said...

tira!
rindu sme anda jgk larh.
hehe.=P