lagi besar lagi bodoh.

liwat?.utusan malaysia siap highlight lagi tajuk nie.cube kalau adk aku tanye liwat tu ape eh?camne aku nk jawab.takkan nak suruh aku cakap 'ouh liwat tu aktiviti kat bahagian belakang dik'.aduh!HAHA..dah naik menyampah kot dengar benda2 bodoh nie..mcm lar 'kaw' tu xboleh nak lawan dgn org yg dah nak masuk 60thn kan.badan pun bukan nye kecik mane pun.pelik-pelik larh orang sekarang ni..dah kene liwat brpe kali baru nk buat report..hoho.lawak sangat org mcm ni.kalau die masuk raja lawak dah lama aku vote.hha.dah lar malas nak cakap banyak2 nanti kena amek tindakan politik pula kang.=P..betul lar kata orang yang 'lagi besar sesorang tu makin bertambah bengap jadinya'.mcm hypothesis pulak.hha

8 comments:

Joe said...

Tau xpe . Sengal betul .

kina_licious said...

yeah!
lebih kpd bangang lar org mcm nie.hha

Anonymous said...

syadapp lah law tatau pape !!!

kina_licious said...

ade org mara doe.
spe suoh kaw bace blog aku.
ngeng.HAHA

Anonymous said...

nnsne gler.

kina_licious said...

anonymous=what are u trying to deliver?i cant get it..please put ur name.me hate anonymous.=)

Anonymous said...

so wht? hahaha
law ta ske annyms kasik prvte lh

kina_licious said...

ikut suke kau lar yea.