bulan menghasilkan zuriat

valentine is coming.hoho.utk kapel yg kat luar sane tu msti tgh bersorak kegembiraan.yelar,si perempuan gembira sbb dpt hadiah.eleh setakat bunga dgn coklat tu apa lar sangat.mcm xmampu nak beli jer kan.lain lar kalau  dpt kereta.haha.si lelaki gembira pulak sbb dapat amik kesempatan dkat atas perempuan yg kurang mengunakan akal dia tu.=P..bulan menghasilkan zuriat? semestinya lar kan time valentine nie tempat yg famous msti lar dkat taman-taman mcm tittiwangsa dkat atas bukit dan mana2 jelar lgi kan.xlupe jgk dkat lorong hj taib.huhu.bravo lar utk dorg nie.yg pasti hubngn terlarang dah jdi amalan sunat dah bgi dorg ni..dan jika hubungan yg dilakukan berjaya dan juga jika sperm bertemu ovum maka adalah zuriat yg dihasilkan.entah sah entah tidak jer kan.haha.kalau yg xberjaya mesti ada dua sebab jer.yg pertama skali mybe si pasangan tue kurang subur.dan yg kedua kalinya mungkin si lelaki tu memakai satu plastik ape tue org pangil.alar xingt pulak.kalau dlm bahasa melayu plastik tue mula dgn huruf k kalau in english setart dgn huruf c end with m.apa yer??haha..aku pun xpaham kenapa org skrg suka sngt smbut valentine nie..bulan puasa tanak pulak sambut dgn gilanggemilang kan.ikot korg lar kan.salam

2 comments:

Fakhrur Razi said...

hohoh lolx make sense..
btol2 xD

kina_licious said...

haha.yeah!
make sense.=P