school(senior year)



salam.=).dah lama tak update blog ni.yelah,lgpun sekolah dah bukak dekat 2 minggu...sekolah thn nie mesti lar best sbb dah jd senior.haha.4 thn tunggu akhirnya sampai jgk.ceyh!.hha..awal tahun ni biasalah,sekolah selalunye busy dengan sukan dan sebagainya lah.yeah,tahun ni ktorg akan amik spm.huhu..awal2 lagi cikgu dah bagi warning tanak tgk result mcm tahun lpas.haha.yela,sbb ktorg nie genius sngt kot.(keep on dreaming kina).haha.first day of school,dah start belajar..cikgu2 tahun ni rajin sngt,nak buat mcm mane.=).pastu,ktorg jgk dah mula nak buat majalah sekolah.and aku dpt masuk sidang ridaksi.bangga nieh.haha.bahagian editing kot.not sure yet..tiba2 je teringat kat kem 508x.thu x ape bnde nye nie?508x stand for mokhdar.best gila kot kem ni..hehe..macam2 aku dapat blaja dkat sini..first day tu mcm boring skit.yelar,kem 8hari tue,sape boleh tahan.org slalu wat kem 3 hari jer ni 8..slalunye time cuti ni aku dah merayap ke mana2 jer.tp bila masuk hari kedua terus aku jatuh hati.bukan dengan fasi atau lelaki2 di situ yer,tp aktiviti die..haha..nie name fasi2 yg aku ingt,yg xingt tu sorry yeah..xde niat nk lupe tp mmg nak lupe pun.haha.gurau2..(kak farhana,kak nad,tira,kak syaza,abg syafiq,abg bani,abg solihin,abg afiq,abg azam,abg eri,abg arif,abg firdaus,shahrul,zahir)..fyi,mereka jge ade nickname masing2 eh,yg hot2 ni larh.abg bo,abg remp,abg got,abg sharukhan.abg faizal tahir..haha.nie jelarh..gonna stop my crap now.thank u...=P

No comments: