life

hi all..life is all about time kankan??just agree with this..because it was.kalau lar masa tu boleh diputar balik kan best.just incase ia boleh diputar aku nak kembali pada zaman sekolah2 rendah.yeah!macam sweet tragedy kot masa ini.haha.but it was true cause at this time it contain with many precious moment..i miss my childhood or should i say neighbourhood?friends are great..they are what i want and need..masih ingat lagi di waktu lampau semasa kita(jiran2)pergi holiday sama sama dekat lumut and mana lagi entah..best yang xterkata time nie.we enjoy the time.we swam together,play together and etc..but now??uh!idk!yang paling best time kita buat BBQ dekat belakang surau.kita kongsi duit beli bahan2 yang nak guna.it been almost 5 years since we had our last bbq together.arhh.how i miss u friends.when it was the time for raya we the most excited kids.haha.kita akan buat deal untuk raya kat rumah orang hari ke berapa kan?ingat lagi tak masa hariz buat air tumpah then coverd the water dgn kotak tisu.ahah.gila jer..masa hari jumaat dan sabtu malam pulak adalah hari yang kita paling tak sabar sebab dapat lepak dekat luar then main2 macam sampai lar pukul 12-1 pagi.cool isn'it?but we can only enjoy it on the past.now?it seems so far away and it feels like we dont care about it.huh!.=(..dedicate to my neighbourhood in taman selaseh.incase u're reading please note that i want it to happen again.friends;hariz,ika,yan,iya,ifa,haziq,fatin,ijah,syamim.wish u all to be success in every single thing u do..u're the best and the great friends that i ever met..irreplaceable~~

No comments: