raya 20/09/09



yeah..it's raya..all things happen like what we plan..duit raya??aku berjaya mengalahkan adik2 aku.hha..bukan nak mengharap sangat tapi kalau dah bagi takan nak tolak kot,bodoh lar tu.hha.raya di kl saja tahun.kl best dari kelantan.dekat kelantan xsemeriah family kat sini.why??because there's no family gathering like what we had in kl.but,what i can say here is'raya tahun ni xsemeriah macam dua tahun lepas'.it's ok larh.i still have another 6 days to collect 'duit raya'.hha no lar.this 26 october will be my final exam..no preparation at all..'kina u're so brilliant,how u goin to answer if u're not ready,blablabla'ini apa yang mama aku suka cakap or should i say it membebel??hha.whatever lar.ini gambar2 yang aku sedang perasan di pagi raya,hha..

No comments: