what kind of life??

arghhh..ape tajukk aku nie..well,sbenanyer aku tgh hadapi masalah dunia ni..adoyaii!!hha..
xderlar sbenanya aku tgh fikir tentang future lar..sebelum ni "life is simple" skrg "life is about going to die"..i bet u guys semua mesti ade impian kan??yeah,same goes to me lol..but,the way how we going to achieve it ,is totally different..org ckp kalau kita berusaha pasti boleh..kelapa otak kaw.hha!ak dah hampir nk mati xberjaya pun lagi..ouh,maybe sbb aku xmati sepenuhnya kowt..hehe..papejelarkan..wahai manusia yg dihormati dan disayangi!!dengarlah rintihan hati ini bahawa aku dah penat nak belajar..shit,this is serious man..nak berhenti skolah jerase..kalaw aku berhenti aku nak jdi ape bila besar..aku bukan bill yg bodoh tapi kaya.hha..maap uncle bill..nanti saya bayar kan bil ok??hha..damn,sumpah penat nak kena blajar..dari 4 tahun sampai skrg 16 aku masih lagi belajar..12 thn juz utk blajar..thn dpn 17 pastu abes spm kemudian continue study dkat u or kolej..blajar lagi..adoyai!!from now till tak tahu aku kena study jugak sbb utk masa dpn sndri jugak..yeah,it's for sure..bila aku nampak org ada rumah dan kereta besar i mean cars yg beratus ratus ribu tu aku teringin juga nak ada kereta mcm tue..i have to work for it..=)..sekian dulu.."HIDUP NI MEMANG PALAT,TAPI ESOK MASIH ADA" dipetik dari kamus dewan Kami The Movie.

3 comments:

the Avant-Garde said...

haha...yeah...life is all about how we bring ourselves in this borderless world...my dear girl,,erm,,i guess,,all u hv to do is think bout YOUR GOAL..where is actually the destination tht u wanna be,,,if education is ur major thing..wht r u waiting for!!juz proceed studying!!but,,if u think in the future, education will not pay back everything...choose other way for instance, ur ability and maybe inclination...do something bout it..but REMEMBER!!!in the next 10years+ dyu think without 'reason and knowledge' u'll be able survive??

kina_licious said...

hha..yeah life sometimes can be "enjoyin" and on the other hand "miserable"..

Joe said...

Haha . Bosan life ni kalau xde duet . Sekian